وی ادامه داد : مدارکی در این زمینه موجود است و بعضی از مسئولان شهرستان تنگستان و بخش دلوار نیز در این زمینه آقای نماینده را همراهی می نمایند .
آخرین اخبار حکایت از زمینه سازی برای شهرستان شدن دلوار دارد . به گزارش سوک شخصی که نخواست نامش فاش شود با اعلام اینکه مدتی است از سوی نماینده دشتی و تنگستان استارت گرفتن فرمانداری برای بندر دلوار آغاز شده است افزود : در این زمینه رایزنی های مختلفی صورت گرفته است و آقای پورفاطمی نیز نامه نگاری هائی در ارتباط با ایجاد تقسیمات جدید کشوری در استان و شهرستان شدن دلوار داشته است . وی ادامه داد : مدارکی در این زمینه موجود است و بعضی از مسئولان شهرستان تنگستان و بخش دلوار نیز در این زمینه آقای نماینده را همراهی می نمایند . اطلاعات تکمیلی بزودی منتشر خواهد شد .
شرکت آراد مفتخر است سایتهای با عناوین مذهبی و فرهنگی را به صورت مجانی راه اندازی نماید. جهت اطلاع از این سرویس با ما تماس بگیرید. info@arad-itc.com